Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

glömt i tid

Sökte vägen

fann spåren

men blev fast i snåren

 

Lekte med livet

föll i trans

glömde bort sanningen

glömde bort vad som fanns bortom

dunkel och pjosk

 

Glömt i tid

och själen föll

till gravens ände

för att alltid fly från morgondagen 




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 112 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-19 16:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson