Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen förklaring

Sanninen låg där

skar djupa märken

verkligheten

slog mig än en gång blodig

 

Ingen förklaring

tiden gick förbi

fast i ett farligt mönster

och ett liv i tomhet består 




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 147 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-19 16:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson