Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bortom trädets höjd

trott gång på gång

att jag når dit opp

 

Men fallit

slagit kroppen blodig

men fast vid marken

för varje gång

 

Bortom trädets höjd

finns saker

jag aldrig sett

och aldrig blir min verklighet

för jag lär alltid vara stenen vid

trädets fot 




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 137 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-19 16:45



Bookmark and Share


    eva m h
Så kan det kännas men inte säkert att det så förblir!
2008-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson