Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Syns inte

allt är inte för ögat att se

vissa saker döljs i djupet

 

tankar flyger

man går upp i varv

men ack vad man bedrar

det finns hålor

man så lätt glömmer

 

Tårar av blod

tårar av minnen

syns inte

ärren finns där ingen

hör dess tjut 




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 147 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-19 16:48



Bookmark and Share


    eva m h
Ja mycket kan man bära på djupet som igen ser eller förstår!
2008-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson