Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ännu en ny dag

Att ta dag för dag

hjälper själen att få ro

 

Att lyssna till naturen

hör fåglens enkla sång

se värmen i det du har

låt ditt hjärta finna ro

bland tidens lugna bo

 

Ännu en dag

väntar på att känna glädjen

genom livets skatt

känna att tiden står mig bi

och imorgon lyser upp 

 




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 140 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-19 18:11



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Vackert så.
Men en dag blir den sista.
2008-01-19

    eva m h
mmm...så sant! Men svårt!
2008-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson