Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På mitt sätt

Du säger

gör si

gör så

 

Men jag säger

det funkar inte

för mig

 

Jag gör det

på mitt sätt

försök förstå

det är det

som är det

som fungerar bäst

iallafall för mig 




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 120 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-19 18:21



Bookmark and Share


    eva m h
Ja det handlar mycket om att hitta sitt sätt att vara och göra.
Alla förstår inte det!
2008-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson