Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Få ut din oro

Ser det

hör det

känner det

 

Men varför går du din väg

du får det i ryggen

det vet vi ju redan

 

Få ut din oro

gör din röst hörd

kan tiden slicka dina sår

så kan ditt hjärta läka

och möjligheterna

som står vid dörren 




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 137 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-19 18:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson