Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en vän? till mig skrev den här, jag vill gärna göra den till min, men den är inte min.


.osynlig för mig

Du ser mig.
Jag sitter här och inte syns, men du ser mig.

Jag har slutat andas,
men du hör min andhämtning.

Tänk om jag inte vill finnas då!

Kan du sluta bekräfta mig!

Du gör illa mig. Jag sitter här och inte syns,
och du trampar på mig.
Jag har slutat andas för att du håller för min mun.

Tänk om jag vill finnas då?

Kan du inte se mig?

Snälla!




Fri vers av micke marin
Läst 238 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-19 20:24



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ett dilemma jag kan relatera till.
2008-01-19
  > Nästa text
< Föregående

micke marin
micke marin