Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min första kyss

 

 

nyfiken petting
som slutade i
vidöppna munnar
felvinklade ansikten
tänder som gnagde
mot varandra
förvirrade tungor
saliv som rann
i mungipan
längs hakan

vi var båda 13 år

...jag glömmer det aldrig...

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Nattviol
Läst 339 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-01-19 22:56



Bookmark and Share


  Betlehemsstjärnan VIP
*s*..det där med tänderna glömmer jag aldrig...
kramar om för en härlig påminnelse/B
2008-01-21

  J A Nicander
Minnenas promenad och lusten uppvaknande..tjusigt.
2008-01-20

  Lena Krantz VIP
Jag var nog 12 i ett tält i Sundsvall (bodde där då)...det var bara ett expriment så vi delade ....kompisen och jag *garvar*...en kille och två tjejer som byttes av....
2008-01-20

  Josef Ahl
Första kyss har en viss smak! :)
2008-01-19

    Noomi
hihi.. du fick mig att minnas..
hua...
2008-01-19

    papillon
Fan! Var det dig jag kysste???
2008-01-19

  Bjarne Nordbö
Ock fortsättningen kan ju bara blivit bättre.
2008-01-19

    Trast
Fin dikt som sprängs av ung kroppslighet och förväntan.
2008-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol