Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Efter att ha varit på stan med min vän och hans nya flickvän.


Äntligen

Hon har förlöst mig -
gett mig brickan som
räddar månen från havets botten.
Återigen ligger jag i min säng
och läser bok för att fly -
fantasins värld så vacker
att man inte behöver gråta.
Jag har slutit
den hermeneutiska spiralen
i min hand för att
sakta sjunka till botten
av ett vredgat hav
och plocka pärlor
från ostronens gap.




Fri vers av Lars Beermann
Läst 305 gånger
Publicerad 2008-02-10 01:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Beermann
Lars Beermann