Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikten såg lite konstig ut i början men med otroligt användbar kritik från papillon tycker jag att den blivit riktigt bra tillslut.


fly (ändrad)

Rädsla, ångest, oro, svek
Livet är en barnalek

Kärlek, trygghet, varma bröst
vi behövde ingen tröst

blicken genom ben och märg
Livet miste fort sin färg

Utspilld bröstmjölk i en vask
du tog på en lycklig mask

Lås för hjärtat, lås och regel
All din ångest blev min spegel



Med barnets hårlock i en ask
Flyr jag för fulla segel




Fri vers av Arv
Läst 643 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-20 12:38



Bookmark and Share


    papillon
Fin, lunkande, ramsartad rytm som bryts i sista strofens tvära
förändring - jag tycker att du fick till den!
2008-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Arv
Arv