Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Står upp för en stund!

Så var han plötsligt där
Poeten
Pojken med pennan
Så underskattad
Så vilsen
Så slagen
Så blödande
Så trasig
Så tröstlös
Så tvivlande
Så engagerande
Så levande




Fri vers av Jimmy:n
Läst 278 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-01-20 13:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jimmy:n
Jimmy:n