Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dömde för snabbt

Såg tystanden

kände hotet

oron tog över

 

Dömde för snabbt

såg inte vad som fanns runt om

lyssnade inte till de dold tonerna

 

Nu får jag stå till svars

och domaren är jag själv




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 149 gånger
Publicerad 2008-01-20 17:35



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Känner igen mig.

\"Domaren\" med ett \"m\" dock.
2008-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson