Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kroppen har slutligen gett upp

Mitt sinne

följer tidens gång

 

Men tiden har sårat

mörkret har vunnit

mer än en gång

 

Nu har kroppen fått nog

gett upp

och det enda som följer

vågen till stranden

är nu mitt inre

fast av anddra själ




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 126 gånger
Publicerad 2008-01-20 17:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson