Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är ju så ung

Repliken går ofta

men det tar tid att förstå mitt svar

 

Ung betyder mer vad det står på ett papper

och allt är inte alltid vad du ser

 

Problem kan man ha ung som gammal

det finns inget som säger

det är så du ska må

 

Du är ju så ung

okey men då kan vi ju byta

för åldern är inte allt




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 159 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-20 17:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson