Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
gått på utredning på arbetsförmedlingen


Visste men ville ej höra svaren

Allt gick som det gick

värken tog överhand

när jag kom hem

 

Försökte dölja sanningen

men gick inte så bra

som jag trodde

det slog mig i bahuvudet eferåt

 

Visste redan innan hur det skulle gå

visste men ville ej höra svaren

stoltheten fick mer än en törn

känslorna gick och la sig för gott

 




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 163 gånger
Publicerad 2008-01-20 17:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson