Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

för din förbannande kluvna tunga

Jag kuvar det sista jag har kvar
gör mig redo för lite yoga
måste bli ett
lyssnar på kents ensammast i sverige
det är söndag och grått




Fri vers av Neal
Läst 252 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-20 15:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal