Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Motsatser

Olyckan

Ger lyckan

Dess dimension




Fri vers av LassO
Läst 256 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-20 16:35



Bookmark and Share


    papillon
Och mina laster
har jag för att sätta gräns
för mina dygder....
2008-01-20
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO