Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det syns inte alltid

Det är lätt att le

det är lätt att falla i sitt eget mönster

 

Det yttre brukar spegla det inre

men ibland är det bara ett vilospår

 

Det syns inte alltid

men utsidan kan lura ögat

på vad som är det inre

och vad som döljs i skuggan 




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 162 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-21 12:01



Bookmark and Share


    eva m h
O ja! Om man har en bra förklädnad som överlevnadsidentiten brukar vara så!
2008-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson