Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En ny flod av vårt vackra språk, helt utan budskap (tror jag), fast jag vet inte.. än, vi kör på -tion , -sion och -on ...


ORD (13)

En retarderad suspension
kan bli en infekterad perversion
möjligen en överdriven reaktion
skapande en prekär situation
Igår inleddes en ödesdiger promotion
föregådd av en makaber procession
ackompanjerad av en väldigt låg ton
förgiftad av en jättelik skorpion
ingående i en morbid aggression
som skapar dödlig inflation............




Fri vers av Mats Henricson
Läst 428 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-01-21 12:01



Bookmark and Share


  boen
Ha, ha!
Gillar att Du gycklar som fan med
påfågelsorden, som en del tomma
tunnor använder för att göra sig
märkvärdiga och utöva makt över
andra med lite mindre märkvärdiga
ord. Djävligt bra skrivet!
2008-01-24

  charlotte hedendahl
Riktig frustration!
2008-01-21

  Ewa-Britt Nilson VIP
Reaktion
Eruption
Acklamation
2008-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska