Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är din hora

 

 

drar ett vitt streck

 

 


kallar det

Inferno




Fri vers av पिWhite Eagleॡ gästas av &#
Läst 930 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-01-21 12:10



Bookmark and Share


  Night Soul Woman
*lämnar min magiska suddgummi*
och
*ett leende troll*
hihihi

Tack för läsningen,
- Jag gillar minimalismen:)
2008-01-21

  Maria Zena Viklund
ja det här var ju två dagens bästa gör något av det ihop vet jag!
2008-01-21
  > Nästa text
< Föregående

पिWhite Eagleॡ gästas av &#
पिWhite Eagleॡ gästas av &#