Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vad som är och vad som kommer

Idag är idag

får ta det för vad det är

 

Igår lyser fortfarande starkt

men låter det vara kvar i det som   varit

 

Imorgon

frågetecknet jag aldrig lyckas lösa

 

Vad som är och vad som kommer

måtte det inte vara detsamma 




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 207 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-21 12:26



Bookmark and Share


    eva m h
Vi människor har lätt att lägga gårdagen framför oss i tanken och då är det ju lätt att misströsta. Önskar Dig allt gott!
2008-01-21

  Larz Gustafsson VIP
Var dag har nog av sin egen plåga.

Det är bara om man inte lär sig av historien som man är dömd att återupprepa den.
2008-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson