Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Styrkans paradox



Just nu i dag

har jag gjort slut

brutit banden till mitt gamla jag

vill aldrig mer vara som förut


Just denna dag

har motvinden vänt

styrkan är att ha varit svag

och ta vara på det som hänt




Fri vers av berxper
Läst 468 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-01-21 18:44



Bookmark and Share


    Trast
\"Just denna dag

har motvinden vänt

styrkan är att ha varit svag

och ta vara på det som hänt\"
- Mycket bra.
2008-02-08

  sunflower
Klockren
\' applåd:)
2008-01-22

  Erik L
Bra och snyggt skrivet!
2008-01-21

    © Birgitta Wäppling VIP
Snyggt skrivet!
Applåderar!
2008-01-21

  Annette Andersson
En text med stort budskap som går rakt in i den som känner igen sig och tagit tillvara på sin styrka att vara svag.
Fint skrivet med bra rytm och fina, naturliga rim.
*bokmärkt* och *applåd*
2008-01-21

  Mygg
Just så.
Bra där....
2008-01-21

    ej medlem längre
Bra rim, fint flyt och viktigt budskap! Bravo!
2008-01-21

  Elisabeth VIP
*Igenkännande*
Precis så. Insiktsfulla rader om att omvärdera styrka och svaghet. Ibland kan ju det ena se ut som det andra...
2008-01-21
  > Nästa text
< Föregående

berxper
berxper