Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

. endast idioter fastnar



ta dig samman
andas
blunda
gråt ut

visa mig världen
så som jag verkligen
skulle vilja se den
du kan
som ingen annan

skönhet
i samanbrottet
du är alltid vacker
tro mig
snälla

det finns en rädsla
större än de andra
det är dig
du håller mig skräckslagen

för

om du lämnade mig
skulle jag inte kunna leva med mig själv




Övriga genrer av duarminhjalte
Läst 302 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-21 20:00



Bookmark and Share


    Damm
Klockren!!! Sparas!
2008-01-21
  > Nästa text
< Föregående

duarminhjalte