Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Störst av allt är kärleken


Jag längtar efter dina mjuka läppar

Jag längtar efter dina mjuka läppar
som kysser bort sorgen från mina ögonlock
som kysser fram lusten att vara människa
som kysser fram hoppet om en morgondag
när själv jag inte förstår
hur jag ska orka leva
ännu en sekund
ännu en minut
ännu en dag.
Kom, kära,
kyss ditt liv
i mig nu
så att jag
kan leva
ännu
en




Fri vers av ingvar VIP
Läst 460 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2008-01-21 21:49



Bookmark and Share


  Mangal VIP
Längtansfullt och mycket vackert!
2008-05-24

  Bernhardina
Väldigt vacker kärleks dikt!
2008-05-02

    Nicklas VIP
Helt underbart vackert..!
2008-04-29

  glittertindra
så vackert skriven....
2008-03-20

  ff-eliciaa
*applåder* Den gav mig en mycket bättre sinnes stämning än vad jag är i just nu, Tack för att jag kan gå och lägga mig med nått mjukt lungt i bröstkorgen istället för alla virvlade frågetecken. De får vänta till imon.
2008-02-16

  Michaela Dutius
Mjuk svävande kärleksdikt som ger en skön hyllning till livskamraten
2008-01-24

    *Zenobia*
vackert poetat om kärleken...lämnar utrymme för läsaren i o m slutet, som egentligen är början på en ny dikt....kanske...
2008-01-22

  Erik L
Finfin och öm kärleksdikt!
2008-01-21
  > Nästa text
< Föregående

ingvar VIP