Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av Karima


Rädda min själ





Ingen annan än jag
kan rädda min själ,
ingen vän, ingen älskad,
inte ens en gud kan.
Jag måste själv lita
till min inre röst,
lyssna till den
och försöka förstå den.
Bara jag kan backa
när allt känns fel
för ingen annan vet
hur det känns här inne.




Fri vers av Anna H
Läst 345 gånger
Publicerad 2004-04-01 15:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H