Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu tar jag mig ett dopp i Önskelistan igen och ser vad jag kan hitta där.


Önskelista - Beröring





En lätt beröring,
smekande fingrar
över min kropp,
smekande blickar
över min själ
är vad jag
önskar.




Fri vers av Anna H
Läst 369 gånger
Publicerad 2004-04-01 15:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H