Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En lek med kalla och stela ord, delvis inspirerad av Qvarks Implosion


Inre köld




Inre tårar
fryser till is
runt kallt hjärta,
fryser det samman
med stel kropp.

Muskler vibrerar
av köldens smärta.

Isblå ögon stirrar
stelt och stilla
på elden,
oåtkomlig,
avlägsen värme.

Blodet isar
i sitt omlopp.




Fri vers av Anna H
Läst 339 gånger
Publicerad 2004-04-01 16:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H