Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om Syret, Vårt Absoluta och obligatoriska Livsvillkor !


En Hyllning Till Syret !

Kära Syre !
Jag Vet att Du ofta mår Illa
Kära Syre !
Vi misshandlar Dig Mer än Någonsin !
Kära Syre !
Att Vi får ha Dig kvar, vi ber en Bön så stilla
Kära Syre !
Du överlever i ständig Motvind
Kära Syre !
Svavel, Fosfor, Kväve m fl Dig hotar
Kära Syre !
Ändå Du dom ständigt motar
Kära Syre !
Du funnits i Miljoner År
Fast Din Hårda kamp i Dig satt Många Sår
Kära Syre !
Tack, för Att Du finns för Oss
Vi vill Alltid Ha Dig som Boss.......




Fri vers av Mats Henricson
Läst 330 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-01-22 09:33



Bookmark and Share


  To
Självklart något att uppskatta och välsigna. :)
2008-01-24

    Maria Malm
Värt att hylla, absolut.
2008-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska