Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livet är en dyrbar ägodel som inte kan ges bort men som så lätt kan bli stulet


Över världens rand

Över världens rand
flyger kärlekens band

Livet som blev släckt
kan inte bli väckt

Hur mycket vi än vill
Ligger du bara still

Kall och blek
För livet dig svek




Fri vers av någonivärlden
Läst 220 gånger
Publicerad 2008-01-22 12:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

någonivärlden
någonivärlden