Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Värmer i mitt inre

 

En liten ängel flög förbi

berövad på sitt liv,sin ungdom

men Tiden var här

knackade obarmhärtigt på

en älskads önskan

 Hjärtats unga drömmar

värmer minnen

när det ej är försommar

i mitt hjärta

 

 

©Susanne Strömstedt

 

 




Fri vers av SusanneStrömstedt
Läst 307 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-22 12:47



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Vacker och berörande
2008-01-22
  > Nästa text
< Föregående

SusanneStrömstedt
SusanneStrömstedt