Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den dom du tror är din

Besvären är många

stenen tynger

alltmer 

Du har slutat våga

slutat tro

känt att nu är det kört

accepterat ditt fall

 

Den dom du tror är din

ändras längst tidens varv

vem vet

förändringen kan slå dig i nacken

likväl som lysa upp

vad som finns framför 




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 154 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-22 14:35



Bookmark and Share


  Nikolai Jungsin VIP
Mkt vackra ord:)
Tror det när jag ser det för egen del.. men inte innan dess ;)
2008-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson