Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En känguru!

En känguru!

När dom första vita människorna kom till Australien frågade de urinvånarna?
Vad är det där för djur och pekade
Känguru, sa aborginerna
( vilket betyder, Jag vet inte? )
Aha, sa den vite mannen
Känguru!

Ps
Se ordens historia.
Med vänlig hälsning

Ken Cassel
22/1-08.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 253 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-22 18:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel