Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Anonym Ängel

 

En stjärnhimmel natt.

Då står den Anonyma Ängeln vid din tröskel.

För ett farväl.

Hon försvinner ur din blick.

Mot försvunnen värld.

 

När tiden är inne.

När regnets droppar är av röda kristaller.

Och när stjärnhimmelen sedan länge har försvunnit.

När månen är begravd och gömd.

Då står den Anonyma Ängeln på din tröskel.

Och ber om förlåtelse.

Ber om förståelse.




Fri vers av Anonym Ängel
Läst 621 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-01-22 20:04



Bookmark and Share


  Svante
Känner nog lite som föregående talare. Jag förstår inte själva \"storyn\" så att säga. Men jag brukar ju läsa ganska \"fyrkantigt\". Men jag känner att texten förmedlar rätt mycket känsla, utan att exakt kunna peka på vad, jag är iofs nästan alltid mycket svag för texter där stjärnhimlen kommer in i en eller annan form.
2008-01-23

  Larz Gustafsson VIP
Vad är det du vill att vi skall förlåta och förstå?
2008-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Anonym Ängel