Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det jag söker...

Om jag finner allting
som jag behöver,
behöver jag inte längre
söka efter just det.
Just det som jag behöver
är att söka efter det jag söker,
det jag behöver.
Jag behöver söka efter
just det som jag söker efter,
det jag behöver.
Det är det jag behöver.
Just det.
Och just på grund av
det jag behöver
kan jag aldrig hitta
det jag söker.
Just det jag söker
kan jag aldrig hitta
eftersom jag söker
det jag söker.
Att söka efter just det
är allting som jag behöver
och just därför
kommer jag aldrig finna
allting jag söker.




Fri vers av Daybreaker
Läst 282 gånger
Publicerad 2005-05-24 22:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Daybreaker
Daybreaker