Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En liten vindpust

Allt som behövs

för att liva upp

tystadens eko

 

När dimman blivit

för tjock

och luften sinat ut

 

En liten vindpust

och man kan se en liten glimt

av solen strålar

och livar upp

och man kan äntligen se

en ny dag gry i horisonten




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 205 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-22 20:48



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Supersnygga sista rader!
2008-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson