Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En liten knyck

För att få det åter

till rätt spår

 

En liten knyck

och så var det bättre igen

 

När man hamnat på

villoväg

behövs en liten knyck

för att finna rätt igen 




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 220 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-22 20:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson