Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna eftersträvan efter allas uppmärksamhet och gillande.. En enda stor charad av falskhet. Leende efter leende efter leende.


Svarta änkan

Jag använder ordspråk jag inte förstår
och struntar blankt i vems tår jag står på.
Skriker någon 'Aj, se vart du går!'
Ignorerar jag det och fortsätter ändå.

Jag gillar alla, alla gillar självklart mig
Äkta vännerna får tåla ett nej,
Jag har viktigare saker, okej?
Jag struntar i alla förutom mig!

Jag är en grym spindel med ständig träningsvärk
Tänk motionen att klättra i mitt sociala nätverk!
När dom inser att jag egentligen inte är intressant,
är de borta. Tur att ingen hann se hur dom försvann...




Fri vers av LitenSyster
Läst 225 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-27 23:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LitenSyster