Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ser en stjärna falla

Ser en stjärna falla

blundar

önskar mig något

 

Men suckar

min önskan

var nog för stor 

tror nog aldrig den slår in

 

Men väntar ändå

vem vet mirakel kan ju hända 




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 207 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-01-22 22:07



Bookmark and Share


  SusanneStrömstedt
Mirakel..Finns dom?
Klart det gör!
Ett mirakel är det att jag är frisk och att mina barn är välskapta och friska.det finns många mirakel omkring oss,utan att vi ser det.
Kram och applåd!
2008-01-23

  Åsa Gustavsson VIP
Jag vill också hoppas på mirakel!
2008-01-22

  Carola Zettergren
Ja,vem har inte väntat på mirakel!
2008-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson