Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

känner en lättnad

Hör bruset i viken

ser vattnet som leker vid ytan

 

ser träden växa

hör naturen viska

 

känner en lättnad

fast hjärtat bär stor vikt

kanske en dag

jag vet hur det känns

att sväva likt fjädern 




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 164 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-22 22:09



Bookmark and Share


  SusanneStrömstedt
Den dagen kommer alltid...
Fint skrivet
2008-01-23

    eva m h
Ja kanske det lättar så mycket så småningom!
2008-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson