Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vem vet egentligen?


Snö

Snöflingor från skyn.
Som små änglar vi fångar
med tungan som barn.

Speglande vita syn.
Som täcker allt det vi ångrar
vi dumma unga vuxna.

En ny dag gryr
Vårt hålrum vi syr
med tungan som garn.

Trött blick och yr
Smaken du smakar
med tungan som vuxna.




Övriga genrer av Alarik
Läst 184 gånger
Publicerad 2008-01-22 23:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alarik