Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inspirerad av Majakovskij, vilken manvilket språk,Man riktigt hör det ryska dundret varje gång man läser honom. Jag vilr med denna dikt samma kraft ochdunder om att inte kunna sluta skriva, om det så skulle vara det siasta jag gör. Hoppas den faller i


Ordens vulkanutbrrott

 

 

Jag är

        en svensk

                      futurist

med byxorna

                     fyllda

                            av himmelens moln,

mina ögon glöder

                           som papyrosser,

mina händer

                   är släggor

som både

              kan forma järn

och skriva

               sonetter

                          om kärlek.

Min röst

             är en väldig

                              kanonexplosion,

mitt hjärta

                är hett

                         och flytande

som lavan

               före

                    ett vulkanutbrott,

det har slumrat

                       i åratal nu,

                                      men snart

tar det fart

                i bröstets

                             vulkan.

Mina ord

              far fram

                          som bulldozrar

bland era

              känslors

                          förfallna baracker.

Mina ord

              är så fyllda

                              av kärlek

att dom

           tar varann

                          i handen

och springer

                   barfota

                             över jordskorpan

redo

      för livets

                   nya attacker.

Det gäller

               att leva

                           som en vulkan

mitt uppe

               i det stora

                              utbrottet.

 

 

 

 




Fri vers av bipolär2
Läst 270 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-22 23:13



Bookmark and Share


  Pontus W.U
härligt å sprakande varmt och den välbekanta tonen från den ryske mästaren. du har verkligen fångat känslan!
2008-01-25
  > Nästa text
< Föregående

bipolär2
bipolär2

Mina favoriter
När änglar dör