Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en trist plats, grå .


... jag var kvar för länge.

Där epa traktorer möter graffiti
och flesta drömmer om ett
bättre betalt jobb i City

Tro inte att du står lätt
dags att fly denna håla.
Alltid svårt, det som är rätt.




Övriga genrer av Alarik
Läst 231 gånger
Publicerad 2008-01-22 23:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alarik