Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grannlaga

När känslan berör
Som kommer inifrån
Mot himlen
Så börjar kärleken ta form


Till ”när man älskar som mest”




Fri vers av LassO
Läst 247 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-23 00:13



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Skön poesi i enkla ord som gömmer mycket
2008-01-23
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO