Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknaden...

Hur kan det göra så ont?

Är det någon som älskat mej, så va det du.
Gränslöst, beskyddande
Din omtanke och värme som omgav oss
alltid äkta
förståelse och tålamod med mitt dåliga humör
förlåt mej
för att jag fick dina tårar att rinna

älskade mormor
jag önskar att du fick se henne
våran prinsessa
att du fick älska henne så som du älskade min förstfödde

ingen kan se hur jag känner
men det är kaos
en stor bit trygghet fattas mej

sorg
vad visste jag väll om det innan du lämnade oss?
ingenting!
men nu vet jag...




Övriga genrer av Sara-jo
Läst 257 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-23 11:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sara-jo
Sara-jo