Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom Älvor...Systrar

Kom älvor
locka mej med i dansen

Kom systrar
vi skrattar i natten
med dimman som enda klädnad

kom älvor
vi förtrollar världen
med ögon som brunnar
bakom fransar som fladdrar

kom systrar
vi smeker deras sinnen
och får dom att svättas i drömmen

kom älvor
vi tar varandras händer
under skogens gröna tak

kom systrar
vi trollbinder dom
med doften av våra långa hår

kom älvor...systrar
vi skapar magi
under sommarens sköraste timmar




Övriga genrer av Sara-jo
Läst 264 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-29 21:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sara-jo
Sara-jo