Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden

Tiden går... flyter förbi. Varför ska de va så svårt att fånga den?
Lång tid eller ett hastigt ögonblick... man måste lära sig att avgöra tiden för massa olika saker & beslut.
Den rätta tiden.
Avgörande stunder.
När är min tid? Kommer jag någonsin känna att det är MIN tid...
Var sekund tar mej närmare slutet... på masor av olika saker.
Och varje slut innebär en ny början... oändligheten.
Men skulle jag stanna tiden om jag kunde? Nej de skulle jag inte... vi lever och lär, så länge tiden går.
Allt har sin tid.
Fast man borde leva som att var dag va den sista, så funkar det inte så.




Övriga genrer av Sara-jo
Läst 320 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-24 13:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sara-jo
Sara-jo