Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våra drömmar är spunna av siden och lavendel

Sanningen i dina ögon

styrkan i ditt blod

tryggheten av ditt väsen i mitt liv

en ovan känsla

perfektionen av ditt ansikte

så nära mitt

du andas stjärnstoft och kamomill

mot mej

helar mej med dej

dina ord leder mej fram

du är min sol

lyser den väg jag ska gå

din famn är mitt tempel

där jag är din drottning

och i våran trädgård är allt som växer vackert

vi skapar våran värklighet av pärlemor och guld

våra drömmar är spunna av siden och lavendel

och vart vi en vandrar så har vi fyrklövrar under våra fötter




Övriga genrer av Sara-jo
Läst 288 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-29 21:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sara-jo
Sara-jo