Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min närmaste vänninas lilla syster som tragiskt slets ifrån oss, endast 16år ung...


In Loving Memory... Diana

Vi trodde det var stjärnorna vi såg

Men det var du som blickade ner
med dina mörka tindrande ögon

Den ljumma vinden förde dina ord
ner till oss

Viskade allt det du har att säga

I vågorna på vattnet
hör vi ditt skratt

Och i dagens första strålar
skymtar vi dej i ögonvrån
när du dansar

I allting som lever

I våra hjärtan som slår

Där finns Du

Så länge vi andas
och drömmer om natten

så saknas du i våra liv

Till den dag vi hör dina vingslag

och du kommit för att möta oss

vid gränsen till evigheten




Övriga genrer av Sara-jo
Läst 251 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-29 21:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sara-jo
Sara-jo