Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Soldropparna

Jag vandrar igenom dalen
Ser mot solen
tills mina ögon rinner

Vinden tar tag i tårarna som faller
Jag ser dom virvla runt mej

soldropparna

Jag står i orkanens mitt
Tårarna blir fler & fler
Tillslut gnistrar allt som guld

soldropparna

Jag försöker blinka bort tårarna som strömmar
Ser inget annat än en glittrande tornado av ljus

soldroparna

Vinden för mej framåt
jag har inget val

när jag tillslut stannar
så är det på toppen av ett berg

Allt blir stilla
Orkanen är borta

Soldropparna dalar sakta mot marken

Jag kan se hur långt som hels
enda till oändligheten

Från mina fötter
och ner till bergets fot
Glimmar allt som guld

Soldropparna




Övriga genrer av Sara-jo
Läst 315 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-24 13:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sara-jo
Sara-jo